Onze lesauto


U lest bij rijschool Gokce in een Volkswagen Polo BlueMotion.

Deze auto is zeer luxe en plezierig om in te rijden, voorzien van airconditioning en is rookvrij. Wij komen graag vrijblijvend even langs voor een kenningsmakingsgesprek en om uw vragen te beantwoorden.U kunt de praktijklessen aanvangen, zonder dat u de theorie al behaald hebt. Alvorens u het praktijkexamen aan wilt gaan vragen, dient u de theorie al wel behaald te hebben. Zo kunt u zich 100% inzetten voor de praktijklessen en het daarop volgende examen. Dit alles gaat in overleg en wordt uiteindelijk geregeld door de rijschool.

Rijles vanaf 16,5 jaar


Vanaf 16,5 jaar beginnen met autorijlessen? Dat kan bij Rijschool Gokce!

Hoe werkt het?​

  • Bent je 16 jaar? Dan mag je beginnen met het behalen van de theoriecertificaat. De certificaat heeft een geldigheidsduur van anderhalf jaar.
  • Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met het volgen van autorijlessen en een tussentijdsetoets afnemen.
  • Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen. Ben je geslaagd, dan mag je tot de 18e jaar alleen de weg op onder begeleiding van de door jouw zelf gekozen coach(es).
  • Vanaf 18 jaar mag je zelfstandig de weg op.

Heeft u al rijervaring?


Instructeur
Bij Rijschool Gokce krijgt u rijles van een vaste rij-instructeur in een vaste lesauto. Bij ons kunt u kiezen voor een mannelijke/ vrouwelijke Rijinstructeurs!

Rijlessen voor mensen met angst

De term rijangst zegt het eigenlijk al: je bent bang om te rijden. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals een trauma na een ongeluk in de auto, een algehele angststoornis of andere persoonlijke omstandigheden. De belangrijkste vraag is dan natuurlijk: hoe kan ik mijn rijangst overwinnen? Rijschoolgokce is erin getraind om jou te helpen om jouw rijangst te verminderen en onder controle te krijgen. Zo leer je hoe je jouw rijangst overwint zodat je op een comfortabele manier in jouw auto rijdt of je rijbewijs haalt.

Rijschool Gokce voor een goede en betrouwbare 65+ rijopleiding

Rijschool Gokce heeft een speciale 65+ rijopleiding. Wij kunnen je na 21 jaar ervaring een deskundig en betrouwbaar advies geven en jou zo helpen om een rijopleiding uit te kiezen die voor jou het meest geschikt is. Hou er rekening mee dat een rijopleiding voor de wat oudere leerling meer tijd vergt dan voor een jongere leerling. In je eigen tempo wordt een stevige basis ontwikkeld voor het uitvoeren van de toekomstige verkeerstaak. Rijles voor ouderen, onze 65+ rijopleidingen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stap methode: je krijgt gestructureerd rijles in een logische volgorde, gebaseerd op je eigen tempo. Alleen zo kunnen wij je zo goed mogelijk begeleiden om je te laten slagen voor je rijexamen, zodat je in de toekomst met veel plezier veilig aan het verkeer kunt deelnemen.

Spoedopleiding


Wil je op een snelle manier je rijbewijs halen, kies dan voor een spoedopleiding van Rijschool Gokce. In tegenstelling tot andere rijscholen krijg je bij onze rijschool een spoedopleiding die op jou persoonlijk is afgestemd, een spoedopleiding op maat. Hieronder vallen ook onze pakketten voor de versnelde opleiding. Je kan kiezen voor de 10-, 15-, of 20-daagse compacte spoedopleidingen.

theori examen reserveren

Het theorie examen dient de deelnemer zelf te reserveren

Je kan zelf kiezen waar je kan aanvragen

klik hier voor aanvraag bij snelgesslaagd.com of nutheorie.nl

Onze reserveringsnummer is 0352X8

Tarieven losse lessen


Binnen Oss

€52,-
  • per uur

Buiten Oss

€ 57,-
  • per uur

Praktijkexamen

(her-examen)
€ 280,-

Tarieven pakketten


Pakketopleiding (lessen) + inclusief praktijkexamen
Mocht u voor de pakketopleiding kiezen, komt u ongeveer uit op €52,- binnen Oss en €57,- buiten Oss!

30 lessen

€1780,- Binnen Oss
  • Pakketopleiding (lessen) + usb (theori lessen) + inteekspreek inclusief praktijkexamen
  • Buiten Oss: €1980,-

40 lessen

€2280,- Binnen Oss
  • Pakketopleiding (lessen) + usb (theori lessen) + inteekspreek inclusief praktijkexamen
  • Buiten Oss: €2480,-

Binnen Oss: Oss, Berghem, Heesch en Geffen
Buiten Oss: ‘s-Hertogenbosch, Uden, Veghel, Lith, Nistelrode, Rosamalen, Berlicum, Schaijk, Zeeland en Nuland

Snel je rijbewijs halen? Neem direct contact met ons op via: info@rijschoolgokce.nl of 0615409256